de-kliniek

De Kliniek

Welkom bij lasercentrum Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen bij verscheidene huidproblemen. Hierbij kun je onder anderen denken aan overbeharing, couperose, huidveroudering of acne. Maar ook voor tal van andere problemen kunnen wij de oplossing bieden door middel van laserbehandelingen. Ben je op zoek naar een ervaren kliniek waarbij veiligheid, kwaliteit en persoonlijk aandacht centraal staan? Dan ben je bij lasercentrum Amsterdam aan het juiste adres.

Ervaren kliniek

Onze kliniek heeft ruime ervaring met diverse laserbehandelingen. Wij hebben meer dan 75.000 behandelingen uitgevoerd en bestaan al langer dan 15 jaar. De laserbehandelingen in de kliniek worden enkel uitgevoerd door ervaren Hbo-opgeleide huidtherapeuten. Tevens zijn in onze kliniek een dermatoloog en plastisch chirurg werkzaam waar een nauw samenwerkingsverband mee bestaat. Wij hebben 9 lasers van verschillende frequenties waardoor wij voor elk probleem de juiste behandeling kunnen bieden met een geschikte laser.

Consultgesprek

Wij vinden het geven van goede voorlichting erg belangrijk. Tijdens het consultgesprek krijg je alle nodige informatie en wordt je (huid)probleem besproken en bekeken. Alle mogelijkheden en onmogelijkheden worden doorgenomen zodat je een realistisch beeld krijgt wat je na de behandelingen kunt verwachten. Tevens worden alle kosten besproken tijdens dit gesprek en kan de huidtherapeut vertellen of je al dan niet recht hebt op vergoeding van de zorgverzekeraar. Indien gewenst en mogelijk kan na het consultgesprek direct de eerste behandeling plaats vinden. Dit is afhankelijk van de tijdsduur voor de behandeling en de planning. Vanzelfsprekend is een consultgesprek altijd gratis en zonder enige verplichtingen. 

Verzekerde zorg

Lasercentrum Amsterdam heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Een aantal behandelingen die het lasercentrum uitvoert worden vergoedt door de zorgverzekering vanuit het aanvullende pakket. Neem contact op met je zorgverzekeraar om controleren of je recht hebt op vergoeding.

Afspraak inplannen

Wil je weten of lasercentrum Amsterdam iets voor jou kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een email om een consultafspraak in te plannen. Wij zijn bereikbaar via
020 618 72 01 of info@huidzorgklinieken.nl.