veiligheid-en-kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit

Naast persoonlijke aandacht zijn het bieden van veiligheid en kwaliteit erg belangrijk voor ons. Door de ruime ervaring, geavanceerde apparatuur en gespecialiseerde behandelaars kunnen wij optimale veiligheid en kwaliteit verzekeren.

Huidtherapeuten

Laserbehandelingen worden in onze kliniek enkel uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten. Een huidtherapeut is paramedicus volgens de wet BIG. Zij zijn Hbo-geschoold en allemaal aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten), KP (Kwaliteitsregister Paramedici) en de DALA (Dutch Aesthetic Laser Association). De titel huidtherapeut is een beschermde titel en verzekert een professionele opleiding. Jaarlijkse na- en bijscholing is verplicht om kennis en professionaliteit van de huidtherapeut up-to-date te houden.

Dermatologie en plastische chirurgie

In onze klinieken zijn een dermatoloog en een plastisch chirurg werkzaam. De huidtherapeuten werken nauw samen met beiden disciplines. Op sommige gebieden biedt een laserbehandeling geen uitkomst maar een behandeling van de dermatoloog of de plastisch chirurg wel. Wij hebben alle kennis onder één dak en kunnen zo de optimale expertise bieden.

Lasers

Onze kliniek heeft de beschikking over 9 lasers van verschillende frequenties. Zo kunnen wij op ieder moment het juiste laserapparaat toepassen. De lasers worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden door de leveranciers. De behandelaars volgen regelmatig nascholing om de kennis over de apparatuur en nieuwe technieken actueel te houden